– VI SØKER FORHANDLERE –

Heisann,

Vel overstått 17. mai til alle dere fine følgere!

Det er så hyggelig at dere har tatt så godt imot vår nye sommer kolleksjon, tusen takk for alle ordre!

Vår nye kolleksjon har vist seg å være så populær at vi allerede er gått tom for noen farger og størrelser, men fortvil ikke – vi får påfyll nå i slutten av mai 🙂

Vi vil nok engang få takke for flere hyggelige tilbakemeldinger og anmeldelser, dere er så skjønne! Vi setter stor pris på at dere deler deres opplevelse med oss når dere har prøvd ut våre produkter. Tilbakemeldinger på våre nye produkter er at kvaliteten er myk & behagelig – med god bevegelsesfrihet for barnet.

Vi søker flere forhandlere:

Vi er så stolte over våre flotte forhandlere på Østlandet; Rått & Flott på Fornebu Senter, og Martine`s barneklær på Bygdøy Allè. Vi har også nylig fått en forhandler i Narvik; Bjørg As Bagorama Babycare.

Vi har fått flere spørsmål, om ikke vi har forhandlere i flere byer.
Vi ser at det er en etterspørsel, med tanke på at dere som bor utenfor Bergen, også kan få muligheten til gå inn i en butikk, for å se og kjenne på våre kvaliteter, samt få muligheten til å prøve klærne på barnet.

Vi er derfor nå i full sving med å kartlegge forhandlere rundt om i Norge. Dersom det er noen av dere butikker der ute, som kunne tenke dere å bli forhandler av Tiny Trolls of Norway, for å kunne tilby noe unikt, med et norskt design, er det fint om dere tar kontakt på mail;

family@tinytrollsofnorway.com

Fortell gjerne litt om hvem dere er, hvor dere holder til og hvilke merker og produkter dere fører.

Vi styrer selv lageret vårt her i Bergen, slik at vi kan tilby rask levering (nærmere avtale og info tar vi på mail).

Vet du om en butikk i ditt nærområde, som kunne passe til vårt konsept, er du velkommen til å tagge dem på vår Instagram side @tinytrollsofnorway, under bildet; «Forhandlere» 🙂

Vårt konsept er basert på kvalitet, funksjonalitet og komfort for BARNEHAGE bruk – noe vi har som spesialfelt etter 25 års erfaring med barnehagedrift. Gå derfor ikke glipp av våre NYHETER for høst/vinter, som vil være for salg til BARNEHAGESTART i august – her er det bare å GLEDE seg!

Følg med oss her på Bloggen, følg oss gjerne på Facebook & Instagram, slik at dere ikke går glipp av oppdateringer om våre kommende NYHETER.

Ønsker alle en strålende helg 🙂

Hilsen Elaine & Line

Legg igjen en kommentar

Tiny Trolls of Norway
Orgnr. NO 913 279 352 MVA
0

Handlekurv