Du er kr 800 unna gratis frakt!

〈Nydelig regnsett, regndress, regnhatt og regnvotter kommer i juni♥〉

 

Alle våre skallprodukter har vannsøyle 15000mm, og er belagt med BIONIC-FINISH ECO.

BIONIC-FINISH ECO er en miljøvennlig impregnering som også beskytter plagget slik at skit og smuss ikke fester seg så lett i ytterstoffet. Dette er en stor fordel for barnetøy. Det bidrar også til at plagget lettere holdes rent.

Når du kjøper våre ytterplagg belagt med BIONIC-FINISH®ECO, kan du som forelder være trygg på at barnet ditt er omgitt av materialer uten skadelige stoffer som fluorkarboner og formaldehyder. BIONIC-FINISH®ECOs gode vannavvisende egenskaper, beskytter barnet ditt ekstra godt mot vær og vind.

Tiny Trolls ytterplagg som er belagt med BIONIC-FINISH®ECO:

♥ Tusseladden skalldress
♥ Vindtroll skalldress
♥ Hurlumhei skalljakke
♥ Hurlumhei skallbukse

 

Veslefrikk paddet jacket er en perfekt overgangsjakke nå til våren. Veslefrikk er så lett og myk, at den vil bli alle småtrolls favoritt jakke♥ Bruk den gjennom hele den norske sommeren, føles behagelig og lunende på. Bruk den gjerne sammen med Askeladden turbukse, da blir dette et behagelig turantrekk.

 

Askeladden turbukse er en herlig myk softshell bukse for aktive småtroll♥ En slitesterk bukse som er  vannavvisende og ventilerer godt. Den perfekte buksen for nysgjerrige sjarmtroll som elsker å utforske naturen. Askeladden er like aktuell for de aller minste som for større barn. Askeladden er så behagelig på at poden ikke vil ta den av♥

Tiny Trolls of Norway
Orgnr. NO 913 279 352 MVA
Handlekurv
Du har ikke bestilt noe ennå!
Subtotal
kr 0
Totalt
kr 0
Fortsett å handle
0