Du er kr 1,000 unna gratis frakt!

Testing av produkter ♥

Hei igjen,

Håper dere alle har en koselig førjulstid♥

Tusen takk for alle bestillinger! Så gøy at Tiny Trolls kommer under treet i så mange hjem rundt om i landet! Vi har til og med sendt avgårde julepakker til Tyskland, England, USA og Sverige♥ Dette er super gøy – vi pakker og pakker for å få sendt ut julepakker til dere i god tid før jul!

Husk at Juleposten tar lenger tid enn vanlig,  siste frist for julepakker er 15. desember. 

Psst: Sjekk nettbutikken – gå ikke glipp av Julepakke-tilbudet vi nå har med 30% rabatt.

Som dere sikkert har sett er vi opptatt av å teste våre barneklær. Vi har de beste og ærligste testpersoner, nemlig barna selv. Vi har hatt mange aktive barn som har testet ut våre produkter rundt om i landet. Vi er så takknemlig for alle dere fine samarbeidspartnere der ute♥ Dette gir oss en pekepinn på hva som er bra og vi kan bygge videre på, og hva vi kan forbedre.

Sonia Cave er en av våre mange samarbeidspartner. Hun er 3 barns mor og har det siste året testet ut våre produkter, med sine aktive tvilling gutter. Med tvillinger får vi jo testet dobbelt opp! Sonia er opprinnelig fra U.K., hun har norsk mor og engelsk far, og elsker å være ute i naturen med sin famile. Hun er derfor opptatt av Norsk design og gode utendørsklær. Hun er nå bosatt i Sverige med sin familie på 5. Hun har egen blogg og en flott Instagram konto; @mammasschool

Dere som har fulgt oss fra starten av, kjenner jo til vårt konsept der vi ønsker å engasjere foreldre til å være mer ute med barna. Frisk luft og aktiviteter utendørs er bla med på å styrke motorikk og imunforsvar, for ikke å snakke om den flotte opplevelsen naturen gir oss! Dette har vi til felles med Sonia Cave; Utendørsliv er noe hun brenner for. Hun ønsker via sin blogg å formidle til foreldre det fine naturen har å by på, det flotte samspillet voksen og barn kan ha sammen ute i det fri. Dette fremstiller hun på en fin måte, både på bloggen og på sin Instagram side.

Vi ønsker å dele hennes opplevelse med dere, få med deg hva hun og tvillingene har erfart med Tiny Trolls` barneklær så langt;

Les bloggen hennes her;

http://mammasschool.co.uk/

“Playing on the beach yesterday waiting for breakfast and the sun to rise 🔥such a lovely calm way to start the day. And the twins were more than warm enough in their clothes from @tinytrollsofnorway  

“Even in winter my three love playing on the beach 😍harder work as it’s all frozen”

“It was a cold one this afternoon ❄️❄️but it didn’t stop this little man trying to find out exactly how waterproof his winter trousers are from @tinytrollsofnorway 😂 the good news he was dry 👍”

 

Takk for at dere tok dere tid til en ny oppdatering fra oss♥

Kom gjerne med tilbakemeldinger, har dere noen spørsmål så er vi alltid her for dere

—> family@tinytrollsofnorway.com

 

Til alle Tvillingforeldre: Husk at vi tilbyr dere 25% Tvillingrabatt i samarbeid med Tvillingforeldreforeningen. (Gjelder for ordinære varer).

 

Med ønske om en koselig førjulstid

 

Legg igjen en kommentar

Tiny Trolls of Norway
Orgnr. NO 913 279 352 MVA
Handlekurv
Du har ikke bestilt noe ennå!
Subtotal
kr 0
Totalt
kr 0
Fortsett å handle
0