Du er kr 1,500 unna gratis frakt!

Våre kjøpsbetingelser

Handle trygt hos Tiny Trolls of Norway


1. Priser

Prisene er inkludert 25% moms. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før betaling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt, emballasje m.m.

2. Betaling

Varer kan kun bestilles av personer over 18 år. Ved gjennomføring av kjøpet bekrefter du at du er 18 år eller mer. Du vil være ansvarlig for enhver kostnad som påføres Tiny Trolls of Norway som et resultat av brudd på dette vilkåret. Dersom varene skal leveres utenfor Norge blir det andre fraktkostnader.

3. Bankkort

Ved kortbetaling reserveres hele ordrens beløp fra bankkontoen din. Ved gjennomføring av kjøpet bekrefter du at du er lovmessig eier av betalingskortet som er benyttet. Du vil være ansvarlig for enhver kostnad som påføres Tiny Trolls of Norway som et resultat av brudd på dette vilkåret.

Tiny Trolls of Norway garanterer for at det ikke påløper ekstraordinære transaksjonsgebyrer.

Betalinger med kort og Vipps prosesseres av Payex. Se Payex.no for mer informasjon.

4. Frakt

Det eneste som kommer i tillegg til selve kjøpesummen er fraktkostnader. Totalbeløpet inkludert frakt oppdateres i kassen når du har valgt ønskede produkter. Fraktbeløpet, som er fastsatt til kr 89,- (inkl. moms), er uavhengig av pakkens størrelse og sendemåte. Det vil derfor lønne seg å bestille flere ting samtidig, eventuelt sammen med andre.

GRATIS FRAKT ved ordre over 1500,-.

5. Levering og ettersending

Alle sendinger blir levert med Posten, enten i postkassen eller på nærmeste postkontor/post i butikk. Fraktbeløpet er kr 89,- (inkl. moms), uavhengig av pakkens størrelse og vekt. Det er ikke mulig å levere til mer enn en adresse pr. ordre. Dersom leveringsadressen er i utlandet gjelder egne regler og priser ift frakt og evt fortollingskostnader. Informasjon blir sendt deg pr e-post om henvender deg til oss på family@tinytrollsofnorway.com.

Varene vil normalt sett være levert deg innen 3-5 virkedager. Vi tilbyr ekspresslevering etter særskilt avtale. Dersom en eller flere av varene du bestiller er utsolgt fra lageret vårt (for midlertidig utsolgte varer, vises forventet leveringsdato inn til oss når du velger farge/størrelse på produktsiden), eller at leveransen inn til oss er forsinket med mer enn 2 dager vil vi kontakte deg med informasjon om ny mulig leveringsdato. I et slikt tilfelle kan du heve kjøpet av disse varene kostnadsfritt. Aksepterer du ny leveringsdato blir varene/restvarene sendt deg umiddelbart ved ankomst til vårt lager.

Kontakt oss på family@tinytrollsofnorway.com for mer spesifisert leveringstid på restordren.

Hvis vi ikke klarer å levere varen(e) innen avtalt tid, har du rett til å heve kjøpet uten kostnad.
Dersom kjøpet heves, tilbakebetaler vi kjøpsbeløpet (inkl. frakt) innen 14 dager fra vi mottar henvendelsen.

6. Levering til utlandet

Ved bestilling til utland gjelder andre betingelser og fraktkostnader. Se under punkt 5.

7. Bytte og retur

Retur- og bytterett i henhold til angrefristloven. Ved kjøp i nettbutikken har du 14 dagers full returrett av ubrukte varer i original-emballasje. Denne retten gjelder kun dersom kjøper er privatperson. Returporto betales av kjøper. Oppgjør for returnerte varer trekkes fra på bestilling, eller tilbakeføres til bankkonto.

Reklamasjon

Hvis det er feil som gir grunnlag for reklamasjon på en vare du har kjøpt, eller hvis vi har pakket feil vare, dekker vi returporto. Kontakt oss i forkant av en reklamasjon på family@tinytrollsofnorway.com så kan vi sende deg returemballasje & en ferdig frankert retur label. Vi vil alltid rette oss etter Forbrukertvistutvalgets beslutning ved en eventuell uenighet om reklamasjon.

Tiny Trolls of Norway
Orgnr. NO 913 279 352 MVA
Handlekurv
Du har ikke bestilt noe ennå!
Subtotal
kr 0
Totalt
kr 0
Fortsett å handle
0