Du er kr 800 unna gratis frakt!

NYHETENE♥

Endelig kan vi få presenter våre flotte nyheter til dere♥

Vi er så stolte over vårt norske design, og at vi kan tilby dere enda bedre kvaliteter, og til fantastiske priser! Vi er også veldig glade for å kunne tilby dere et mye bredere spekter av produkter, her er noen av dem:

Mumle Hiking sko & Veslefrikk sommerjakke

Bambusviskose

Bambusviskose produktene våre er helt nytt av året. Blopp serien & Knerten er laget av bambus/viskose. Kjennes ekstra mykt og behagelig mot huden, noe som er perfekt for ditt lille sjarmtroll♥ Plagg laget i bambus/viskose er mykt og behagelig. Materialet er fleksibelt så barn kan leke fritt og ubesværet. Plaggene er slitesterke og fukttransporterende, ideelt for aktive småtroll♥ Et godt alternativ for barn med sensitiv hud og atopisk eksem.

Blopp Bambus Beanie, vendbar

Barnesko

Barnesko er også nytt av året. Små barneføtter fortjener gode sko og støvler♥ Sjøtrollet gummistøvel og Mumle Hiking sko er en sikker vinner i barnehagen. Lekent design med våre søte små troll i reflex. Grov såle med kraftig mønster som sitter godt i ulendt terreng. 2 par uttakbare såler følger med; 1 par ullsåler til kaldere dager + 1 par Memory Foam såler til varmere dager. Her får du med “det lille ekstra”.

Sjøtrollet gummistøvel & Gulliver superundertøy

Det lille ekstra♥

Endelig er skalldressen fra 4-8 år tilbake! Denne har mange av dere ventet på♥ VINDTROLL skalldress kommer fra str 4 år til 8 år. Dressen har innvendig innstramming i livet, og kommer i nydelige Bone Brown og Duck Green. Vindtroll har en avtagbar myk og behagelig hals i microfleece som medfølger. TUSSELADDEN kommer fra str 1 år til 3 år. Tusseladden har en avtagbar myk og behagelig Balaclava i microfleece som medfølger. Vi har selvsagt tenkt på at dressen for de minste skal være enkel å ta på & av – derfor har den en glidelås i front som går helt ned.

Både skalldressene og skalljakkene har behagelige og lunende pulsvarmere rundt håndledd og lunende fleece beskyttelse rundt krage – her får du virkelig “det lille ekstra”♥

BIONIC-FINISH®ECO – naturlig vannavstøtende

Alle våre skallprodukter har vannsøyle 15000mm, og er belagt med BIONIC-FINISH ECO.

BIONIC-FINISH ECO er en miljøvennlig impregnering som også beskytter plagget slik at skit og smuss ikke fester seg så lett i ytterstoffet. Dette er en stor fordel for barnetøy. Det bidrar også til at plagget lettere holdes rent.

BIONIC-FINISH®ECO er den nyeste teknologien for å behandle produkter økologisk så de blir vannavvisende, ved å etterlikne naturen. Dette resulterer i en vannavstøtende overflate som fungerer akkurat som for eksempel fjærene til en fugl. I tillegg til å imitere naturens vannavstøtende strukturer, gir BIONIC-FINISH®ECO også vannavstøtende egenskaper uten å inneholde fluorkarboner – akkurat slik naturen gjør. Denne miljøvennlige løsningen frigjør ikke fluororganiske sammensetninger i atmosfæren, og gir dermed også våre barn en bedre fremtid.

Hvordan hjelper BIONIC-FINISH®ECO ditt barn?
Når du kjøper våre ytterplagg belagt med BIONIC-FINISH®ECO, kan du som forelder være trygg på at barnet ditt er omgitt av materialer uten skadelige stoffer som fluorkarboner og formaldehyder. BIONIC-FINISH®ECOs gode vannavvisende egenskaper, beskytter barnet ditt ekstra godt mot vær og vind.

Tiny Trolls ytterplagg som er belagt med BIONIC-FINISH®ECO:

♥ Tusseladden skalldress
♥ Vindtroll skalldress
♥ Hurlumhei skalljakke
♥ Hurlumhei skallbukse

https://www.rudolf.de/en/technology/bionic-finish-eco/

Tusseladden skalldress, Hurlumhei skalljakke & Vindtroll skalldress

Flere nyheter kommer♥

Vi har flere nyheter på lur. Herligste regnsett, regndress, regnvotter og regnhatt kommer i juni. Tøffe barnehagesekker, termos & drikkeflasker kommer også om litt. Det gjør også vår super herlige nye Bustetroll serie som består av fleeceprodukter. Dere kan også glede dere til vår helt nye serie; GULLFUGLEN, som er sommer ull-serie, bestående bla av body til de minste sjarmtrollene!

Vi gleder oss til at dere skal få teste vår nye produkter, og vi gleder oss til å få tilbakemeldinger fra dere♥

Legg igjen en kommentar

Tiny Trolls of Norway
Orgnr. NO 913 279 352 MVA
Handlekurv
Du har ikke bestilt noe ennå!
Subtotal
kr 0
Totalt
kr 0
Fortsett å handle
0