HØSTEN ER HER ♥ 

Titt-tei alle sammen♥

Vel overstått sommer♥

Det har jo vært en strålende sommer over hele landet! Da er det ikke farlig å gå høsten i møte. Vi må nok innse at støvler og parkdresser må tas i bruk. Det er nå Barnehagestart for mange, nytt skoleår er også kommet i gang. Vi er så glade for å kunne tilby dere Barnehage/Skole pakker til KAMPANJEPRISER – velg mellom 7 unike pakker♥

KAMPANJEN vil vare ut septemper.

Pakkene inneholder barnehageklær for alle sesonger – også våre flotte HØSNYHETER!

KOMFORT: Vi har stort fokus på barnas velbehag når vi produserer våre barneklær, som er spesielt egnet til barnehage bruk. Det er viktig for oss at barna selv får teste våre produkter, det er jo snakk om barnas ‘arbeidsantrekk’ som skal holde dem varm og tørr, og være behagelig på gjennom en lang dag i barnehagen.

SAMARBEID: TUSEN TAKK for alle fantastiske tilbakemeldinger – og TUSEN TAKK til alle dere som ønsker samarbeid med oss, det strømmer på med henvendelser hver eneste dag!♥

OMTALER: For dere som er ny, kan dere lese omtaler om oss på Facebook. Dere kan også lese tilbakemeldinger fra foreldre under dette bildet, både på Facebook & Instagram:

FORBEDRINGER: For de av dere som har fulgt oss fra start, vet dere at vi hele tiden har fokus på å forbedre funksjonaliteter der det er behov.

I år har vi  bla laget bedre passform i halsåpning på alle ytterdresser. Alle våre ytterjakker har fått innvendig justerbar strikk i livet. Vinterbuksen vår har fått en forhøyning i livet bak, for å beskytte mot vind, fukt og snø.

 

NYHETSBREV: Vi sender jevnlig ut NYHETSBREV. Dersom du ønsker å bli Tiny Trolls venn og motta fordeler og få oppdateringer, er du velkommen til å melde deg på♥  Vi har fått noen tilbakemeldinger om at flere av dere får Nyhetsbrevet i “søppelpost”, dette beklager vi.

 

BYTTE & RETUR: Vi har oppdatert nettbutikken vår med en ny BYTTE & RETUR ordning, slik at du selv kan ordne med evt bytting. Du navigerer deg enkelt frem til dette i vår nettbutikk, under BYTTE & RETUR.

 

Vi ønsker dere lykke til med Barnehagestart & Skolestart, og om dere har noen spørsmål, så send oss en mail❤️

family@tinytrollsofnorway.com

Mummitroll regnsett♥

Legg igjen en kommentar

Tiny Trolls of Norway
Orgnr. NO 913 279 352 MVA
0

Handlekurv