FANTASTISKE OVERRASKELSER!

Hei igjen,

Her kommer noen fantastiske overraskelser folkens!

BARNEHAGEPAKKEN kommer for salg 15. august:

Vi har nå “skreddersydd” Barnehagepakkene til dere, til en super hyggelig pris!

Den ene pakke er 1-3 år, og den andre pakken er 2-8 år;

Vår NYE nettbutikk er nå oppdatert med alle våre NYHETER, som pakkene vil inneholde. Vi har stort fokus på at barneklær skal være behagelig for barnet, funksjonelle og med god bevegelsesfrihet. Vårt nye regntøy som kommer er av den mykeste kvalitet, og med nydelig brushed bakside, med våre søte små troll som dekor; full lining i  jakken, buksen, samt full lining i regndressene. Dette gjør at det fungerer som et helårs regntøy; Det er svalt og deilig om sommeren, lunt og godt høst & vinter, barnet unngår å bli klam – bruk 3-lags prinsippet under, avhengig av årstid og temperatur. Våre 2-delte sett kommer i str 92-128, hele dresser str 86-98. Regnbuksen kommer med seler fra str 92 – 110, og uten seler (kun med strikk i livet), fra str 116-128. Se bilder på nettbutikken av regntøy, og av alle andre flotte NYHETER som er med i Barnehagepakkene.

NYHET REGNTØY:

     

 

ENDA EN GLEDELIG NYHET:

Vi har nå lagt ut for salg NYHETER av fleece, skalljakker, skall bukse & skalldress – ta en titt i nettbutikken og finn dine favoritter 🙂

 

Ellers gleder vi oss veldig til å starte samarbeidet med alle våre fantastiske forhandlere, se oversikt over forhandlere på vår nettside!

 

Håper dere finner noe fint i vår nye nettbutikk til deres søte små troll 🙂 Vi er veldig stolte av å ha dere som kunde, og utrolig takknemlig for alle flotte anmeldelser dere gir oss – TUSEN takk! <3

Vi vil ha sommerstengt fra lørdag 8. juli – lørdag 5. august. Nettbutikken er alltid åpen, vi vil sende pakker 1 gang per uke i denne perioden.

 

RIKITG GOD SOMMER ALLE SAMMEN!

 

Hilsen Elaine & Line

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Tiny Trolls of Norway
Orgnr. NO 913 279 352 MVA
0

Handlekurv