Du er kr 800 unna gratis frakt!

Bytte og retur

Bytte og retur

Her kan du sende inn en forspørsel om å få returnere en eller flere varer.

Hvordan fungerer dette?

Ved reklamasjon sender vi deg en ny vare, og legger ved emballasje med pakkelapp, slik at du kostnadsfritt kan levere denne på nærmeste post for å sende denne til oss.

Om du benytter angrefristen må du selv betale returfrakten.


Du kan enten logge inn, gå til din konto, finne ordren og be om reklamasjon/retur, eller fylle ut skjemaet nedenfor.

* Fyll ut alle påkrevede felt for å fortsette

Bytting 

Ved bytting av varer må du kontakte oss og dette må gjøres innen 14. dager etter at varen er mottatt. Returnerte varer må være ubrukte, må ha alt av tilbehør, etiketter, og være i den originale emballasjen.

Ta kontakt med vår kundesenter om du er usikker: family@tinytrollsofnorway.com

Retur

Hvis du ønsker å returnere en pakke til oss må du kontakte oss innen 14. dager etter at varen er mottatt. Returnerte varer må være ubrukte, må ha alt av tilbehør, etiketter, og være i den originale emballasjen.

Tilbakebetaling av penger skjer ved bruk av samme betalingsmiddel som kjøperen benyttet.

Ta kontakt med vår kundesenter om du er usikker: family@tinytrollsofnorway.com

Angrerett 

Angrerettloven gjelder ved alle kjøp forbruker foretar i vår nettbutikk. Det følger med lovpålagt angrerettskjema sammen med varene, og angreretten er på 14 dager. I denne perioden kan du uten forpliktelser sende tilbake varene du har mottatt. Legg merke til følgende utdrag fra angrerettloven: «Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet (jf. Angrerettloven § 6, punkt e).» Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukeren sin side (jf. Angrerettloven § 12, punkt a). Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15, første ledd).Ved bruk av angrerett, kan ikke varene være brukt, samt at originalemballasje og merkelapper som «hang-tags» kan ikke være fjernet fra produktet. Ved retur vil pengene bli refundert innen 14 dager etter mottatt returvarer.

Garanti og reklamasjon

Ved fabrikasjonsfeil eller svakheter på sømmer, glidelåser og liknende har Tiny Trolls of Norway

2 års garanti mot framlagt kvittering. Fabrikasjonsfeil er feil som forelå allerede da produktet ble levert.

Garantien gjeld ikke ved vanlig slitasje, skader som er selvlforskyldte, feil vask- og vedlikehold. Garantien dekker heller ikke skader forårsaket av ulykker, feil bruk, uaktsomhet, eller naturlig nedbrytning av farger og materiale etter langvarig/hyppig bruk.

Ved normal bruk, vil et produkt fra Tiny Trolls of Norway holde lenge.

NB: Dersom produktet er utslitt (uansett alder), vil det ikke bli sett på som en garantisak.

Dersom noe er galt med varen du har mottatt, ta et bilde av feilen hvis mulig. Send bilde av feilen på produktet og beskrivelse sammen med kvittering til vårt kundesenter: family@tinytrollsofnorway.com

Skadet eller feilaktig leverte varer må returneres til oss, (med mindre vi informere deg om at retur er ikke nødvendig). Returnerte varer må være ubrukte, må ha alle tilbehør, etiketter, og være i den originale emballasjen. Kostnadene ved returporto vil bli betalt av oss og vil bli refundert til din konto.

Ved alle reklamasjoner, send mail til vårt kundesenter: family@tinytrollsofnorway.com

Feil på et produkt 

Feil på et produkt fra leverandørens side, vil som regel vise seg raskt, og da gjelder reklamasjonsprinsippet. Dette gjelder ikke noe som skyldes bruk og slitasje. I disse tilfellene vil derfor en individuell bedømming av blant annet produktets tilstand og alder være avgjørende for erstatning.

Feil på stoffet er en garantisak, dette vil bli oppdaga etter en til to gangers bruk. Dårlig vedlikehold er ikke en garantisak. Eksempel på dårlig vedlikehold er typisk når stoffet har forandret tekstur, nupping eller om plagget har forandret fasong etter vask. Vi minner om å lese nøye våre vaskeanvisninger på hvert enkelt produkt.

Tiny Trolls of Norway
Orgnr. NO 913 279 352 MVA
Handlekurv
Du har ikke bestilt noe ennå!
Subtotal
kr 0
Totalt
kr 0
Fortsett å handle
0