Du er kr 800 unna gratis frakt!

BHG pakken♥

Godt nyttår alle sammen,

Tusen takk for hyggelige omtaler, vi setter umåtelig stor pris på at dere gir oss tilbakemeldinger! Om det er noe dere ønsker vi kan gjøre annerledes, eller bli bedre på tar vi også imot tilbakemeldinger om dette♥

Vi har stor etterspørsel når det gjelder barnehagepakkene. Vi har derfor den glede å meddele at Tiny Trolls` barnehagepakkene lanseres torsdag 9. januar kl 10:00 Denne gang tilbyr vi 7 fantastiske Bhg pakker, derav 2 allergivennlige pakker. Etter at vi testet Gulliver superundertøy med flere barnefamilier med barn med atopisk eksem (les testresultat i tidligere blogg innlegg), fikk vi se at det er et stort behov for allergivennlige plagg til disse barna. Som allergivennlige mellomlagsplagg til barn som ikke tåler ull, kan vi tilby Gulliver superundertøy og Vesletrollserien vår, som er Teddyfleece.

Pakkene vil inneholde 2019 produktene. Da dette er utgående modeller, vil det være begrenset antall størrelser igjen, så vær om deg♥ Det geniale er at du kan mixe farger og størrelser i hver pakke. Dersom du har 2 barnehagebarn med ulik alder, kan du feks kjøpe halve pakken til hver.

Tilbudet vil vare så lenge lageret rekker.

HUSK at vi har FRI FRAKT over kr 1000,-. Altså vil alle Bhg pakkene over kr 1000,- gi fri frakt, som automatisk reguleres når du kommer til kassen.

Ute er best♥

Vårt største ønske er at Tiny Trolls merkevare skal være med på å motivere og engasjere foreldre & barn til mer utendørslek i natur. Vi ønsker å viderebringe vår filosofi om at sosial lek i naturens omgivelser, er med på å utvikle lykkelige og sunne barn. Foreldre skal ikke måtte bekymre seg over sikkerheten og det funksjonelle til barnas utendørsbekledning, og barna skal selv føle seg motivert og komfortabel med våre produkter. Denne bloggen vil være med på å bygge opp under vårt budskap om utendørslek og natur. Her vil dere bla få tips om bekledning.

Vi ønsker så gjerne å bli bedre kjent med dere lesere, så kom gjerne med kommentarer, innspill eller andre henvendelser her; family@tinytrollsofnorway.com

Legg igjen en kommentar

Tiny Trolls of Norway
Orgnr. NO 913 279 352 MVA
Handlekurv
Du har ikke bestilt noe ennå!
Subtotal
kr 0
Totalt
kr 0
Fortsett å handle
0