Du er kr 1,000 unna gratis frakt!

Allergivennlig Weekend -30%⭐️

Har din pode sart barnehud, atopisk eksem eller klør av ull? Gulliver superundertøy under Vesletroll Teddyfleece serien vår, holder poden varm og god ute i vinterkulden❄️

Vi tilbyr denne helgen FRI FRAKT & -30% på en allergivennlig pakke som varmer; Gulliver + Vesletroll serien⭐️

Du kan velge mellom 2 pakker – farger og størrelser er valgfritt:

Pakke 1:
Gulliver superundertøy
Vesletroll Teddy onepiece

Pakke 2:
Gulliver superundertøy
Vesletroll Teddy bukse
Vesletroll Teddy jakke

Bruk følgende kupongkode ved bestilling; vesletroll

Barn med atopisk eksem er ofte plaget med kløe og sår i huden når ull kommer i kontakt med huden. Fibrene i ull skraper mot huden, og fremprovoserer kløe. Barn som er plaget med eksem & kløe, reagerer også på fuktighet. Kløe og sårhet kan forverres hvis huden blir klam. Da er det en fordel å ha et plagg innerst mot huden som absorberer fukt effektivt bort fra kroppen, og tørker fort opp.

Gulliver superundertøy absorberer fukt effektivt fra bort fra huden og tørker fort. Derfor opplever barn at Gulliver superundertøy er behagelig å ha på innerst mot huden. Gulliver er også temperaturregulerende når barnet er i aktivitet og blir svett.

Vår tid med barnehagedrift gjennom 26 år, har gitt oss mange erfaringer som hjelper oss å forstå hva barn trenger for å være komfortable. 
Vi har gjennom denne tiden hatt et tett og nært samarbeid med foreldre med barn i barnehage, der vi har «kastet ball» sammen og fått gode innspill fra dem. Vi har med andre ord tatt oss god tid for å kvalitetssikre hvert eneste element fra A til Å.

Vi anbefaler alle småtroll å kle seg lag-på-lag. Flere tynne plagg, er bedre enn få tykke plagg. Reguler påkledning utifra hva gradestokken viser. Et godt tips for poden som ikke engang tåler ull som lag nr 2, er Gulliver superundertøy innerst og 1 eller 2 fleecelag utenpå, avhengig av hva gradestokken sier.❄️

Vesletroll Teddyfleece serien vår, egner seg godt som et isolerende lag utenpå Gulliver superundertøy. Du kan velge mellom mange herlige farger!

Legg igjen en kommentar

Tiny Trolls of Norway
Orgnr. NO 913 279 352 MVA
Handlekurv
Du har ikke bestilt noe ennå!
Subtotal
kr 0
Totalt
kr 0
Fortsett å handle
0